Fortsättning på mina Folkracefoton. En massa vurpor .

Det såg stundtals obehagligt ut när den ena kraschen, vurpan och bärgningen infann sig i nästan alla heat. Speakern bara stod och skojade om det.

Jag som har upplevt många ambulanshämtningar på hästtävlingar där ryttare ramlat av kunde inte fatta hur dessa förare klarade sig och bara traskade ur bilen som om ingenting hänt.

Fick sedan veta att den totalt urplockade tomma bilen (se foto på insidan av en bil i förra inlägget)  hade ett säte där man satt stenhårt fastspänd med nackkrage hjälm mm så det gick inte att ramla på något och slå sig. Blåmärke av bältet var det vanligaste man fick.

Föraren kan inte ens vrida på huvudet. Bilen är uppstagad runt om så den inte ska kunna tryckas ihop vid vurpa.  Men TILLKNYCLADE blev de i vart fall och det ordentligt. Förarna körde ju på varandra helt vilt. Men tydligen inte avsiktligt för det fanns regler vilka jag inte förstod när jag såg alla tränga sig överallt.

Tjohej vad det gick undan i kurvorna och full fart på rakan.

Svampabanan 0026 Svampabanan 0032 Svampabanan 0031 Svampabanan 0027 Svampabanan 0034 Svampabanan 0035 Svampabanan 0028 Svampabanan 0029 Svampabanan 0036 Svampabanan 0030 Svampabanan 0033 Svampabanan 0038ss

2 tankar om “Fortsättning på mina Folkracefoton. En massa vurpor .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.