Vinterbilder från Lilla Hammars näs i Höllviken

En solig men disig dag nu i veckan, åkte jag iväg till Lilla Hammars näs och gick längst ut. Solen sken så härligt men det var dock lite disigt. Att det skulle vara så mycket is på havet med snö på hade jag inte väntat mig eftersom nästan all annan snö på andra ställen är borta. Svanarna simmade långt ut så inte ens mitt teleobjektiv fick med dem på nära bild. Jag hade tänkt mig att fota dem på närmre håll.  Lägger in lite bilder på havet men gör ett inlägg lite senare igen på stranden och ängarna.

2014-02-05 Vinterrunda 016 2014-02-05 Vinterrunda 001 2014-02-05 Vinterrunda 004 2014-02-05 Vinterrunda 012 2014-02-05 Vinterrunda 013

11 tankar om “Vinterbilder från Lilla Hammars näs i Höllviken

    • Tack Bibbi! Ja, svanarna hade jag trott skulle vara närmre land så jag kunde fota dem ordentligt. Jag hade inte en tanke på att det skulle vara is och snö långt ut på havet. På andra ställen är här ju snöfritt. Det blev istället en annan typ av foto. Kul att fokusera på hela vyn istället.

      Gilla

  1. Tack Maria 🙂 Den sista bilden har jag nu tillsammans med några andra skickat för framkallning på pappersbild. Ska ha en liten tavelvägg i ett av våra rum så vissa av bilderna kan komma lite till glädje i hemmet. Sedan tänkte jag byta ut efter hand..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.