Åringar och ett några veckor gammalt föl

Kör ofta förbi en gård i närheten. Det har blivit tillskott i familjen på ett kolsvart föl till ett vitt sto. Troligen kommer fölet att med åren också att bli en skimmel. Föl till skimlar föds svarta och blir vitare med åren. Men vem vet , det kan ju vara en svart pappa så fölet förblir svart.

Åringarna som föddes förra året och för inte så länge sedan gick med sina mammor går nu tillsammans och busar.

Får åka dit en dag och försöka få lite bättre foton men tycker inte om att smyga längs hagarna utan tillstånd. Har tyvärr numera ingen jag naturligt kan åka till och fota hästar utan får smyga på okända.  Får väl lägga in några gamla bilder sedan på de hästar vi själv hade när vi bodde på hästgård. Men blir ju inte det samma.

Vill ha nytagna bilder men måste ha med mig teleobjektiv nästa gång jag ”jagar” hästar så jag kanske kan få lite mer speciella bilder.

mobil 140513 065 mobil 140513 030 mobil 140513 032 mobil 140513 035 mobil 140513 036

6 tankar om “Åringar och ett några veckor gammalt föl

 1. Jag förstår känslan du har, men så länge man håller sig utanför hagen är det nog ingen fara. Jag ser mycket hästar lite här och var och skulle vilja fota, men då är det alltid med maken som chaufför och honom får jag inte stopp på, haha! Med telet skulle du kunna få fina detaljbilder av ögon till exempel, det är sant. Gillar bilden med den gråa hästen och det svarta fölet, kontrasterna och att fölet ligger ner.

  Gilla

  • Ja det lilla svarta fölet såg jag ligga ner på marken redan från början. Efter någon dag hade de strött halm till det. Nu är det uppe och springer för fullt med sin mamma. Håller med dig om att kontrasterna vit mamma svart föl är något speciellt.
   Du får verkligen stoppa din man vid hästhagar så du kan fota. Det får han stå ut med 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.