Lillgrund och hästar från Eskilstorps ängar

Från mina foton från Eskilstorps ängar där man både ser Lillgrund och Öresundsbron så lägger jag in ett foto på hästar med Lillgrund i bakgrunden.  Öresundsbron i bakgrunden har jag ju lagt in tidigare.

2014-06-14 Lilla hammar Eskilstorps Ängar 122

8 tankar om “Lillgrund och hästar från Eskilstorps ängar

  • Det är ju speciellt med vindkraftsnurrorna står i havet. När det är mörkt ser man en massa röda lampor där. Tyckte det var festligt med hästarna i förgrunden till Lillgrund. Jag har inget emot vindkraftssnurrorna. De stör inte mig. Men det var mycket debatter när Lillgrund skulle anläggas.

   Gilla

 1. Älskar hästar … Så fina djur … Och kloka ! …
  Vindkraftverk … Är flitigt omdiskuterade häruppe … Majestätiska där de står men kanske inte så kul att ha nära inpå där man bor … Men alternativen är nog ännu sämre i mina ögon … // Maria 🙂

  Gilla

  • Nä att bo intill vindkraftverken är ju inte så kul kanske. Här står de ju ute i havet och stör ju inte. Men alla kanske inte gillar utsikten. De vackra hästarna bryr sig säkert inte. De bryr sig nog mest om gräset 😀 Hästar är också mina favoriter. Alla har sina speciella personligheter. Har haft hästar i 16 år som mina flickor tränat och tävlat varje vecka. Red själv aktivt som ung. En härlig period i livet. Bodde på gård då så vi hade dem hemma. Skiftade i storlek efterhand som flickorna blev större och duktigare. Sorgligt inför varje försäljning men det var ju så. Man kan ju inte samla på dem utan de fick gå vidare till någon ny liten ryttare.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.