Gatubilder från Krakow

Har inte hunnit sortera i mina nytagna bilder (på bl.a natur) .Eftersom jag inte lagt in något på ett tag så får ni hålla till godo med lite gatubilder från Krakow  från augusti 2014 som jag hade färdiga i format m.m. att lägga in.  Som kanske har upptäckts så gillar jag färgstarka foton och blir glad när jag lyckats ta sådana.

2014-08-04 Krakow 2014 013 2014-08-03 Krakow 2014 029 2014-08-03 Krakow 2014 030 2014-08-03 Krakow 2014 041 2014-08-03 Krakow 2014 043 2014-08-03 Krakow 2014 045 2014-08-04 Krakow 2014 008

 

8 tankar om “Gatubilder från Krakow

 1. Hej Christina! Jag har aldrig varit i Krakow, men det ser ut att vara en trevlig stad av dina bilder att döma! Många duvor finns det i alla städer… Framför allt gillar jag de två sista bilderna. Vykortsbilden säger mycket om gatumiljön trots att själva gatan inte syns. Lite modigt att ta en sådan bild, men du har skapat en bild som inte ger alla svar på direkten utan man får fundera lite själv. Det gillar jag! Sak samma med den sista bilden, som är lite surrealistisk. Vattenstrålarna fångar upp solstrålarna fint.
  /Ulf

  Gilla

  • Kul att du gillade bilderna och kan se mer än ”turistbilder” i dem.
   Krakow är en underbar fotostad. Vi hamnade där av en slump. Letade stadsresor och hittade billigt direktflyg och billigt hotell direkt vid gamla staden. Ett tips från min äldsta dotter som precis varit där. Tog en del bilder som jag tidigare lagt in på bloggen. Du hittar dem under fliken semester.
   Men om du vill se de 3 avsnitt jag lagt in från besöket i Auswitz-Birkenau när vi passade på att åka dit går det att klicka på övrigt.
   Eller så får du upp allt om du klickar på taggen Polen.
   Auswitz- Birkenau var väldigt berörande. ca 90% av alla turister som besöker Krakow besöker också Auswitz.

   Gilla

 2. Nu måste jag åka dit! Dina härliga bilder talar det språk jag gillar. Kul att du var i Krakow ungefär när jag var i Gdansk. Jag har hört mycket om hur fint Krakow är – du lyckas visa det i bilder!

  Gilla

  • Ja Krakow var en fin stad med ett gammalt centrum där allt kretsade. Mysiga uteserveringar runt hela stora torget. Maten och drycken kostade hälften än hemma och det fina hotellet (4 nätter) precis intill gamla staden var billigt och direktflyget jättebilligt. Så 5,5 dagar blev väldigt billiga för en fantastiskt mysig lillsemester. På den tiden hinner man mycket och vi tog ju en guidad tur till Auswitz-Birkenau också vilket verkligen var omtumlande.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.