Playa del Kämpinge.

En strandpromenad är aldrig fel. Det är så härligt att promenera ner till stranden och gå där vilken tid som på året. Inte de gånger det blåser för mycket utifrån förstås. Men här var det en vacker novemberdag.

Här säljs det glass i stora lass på sommaren till alla badgäster.

2016-11-07-host-o-strand-096Falsterbokanalen/piren2016-11-07-host-o-strand-0682016-11-07-20161119-mobil-006Badhytter2016-11-07-host-o-strand-0912016-11-07-host-o-strand-055

11 tankar om “Playa del Kämpinge.

 1. En promenad vid havet är aldrig fel, det håller jag med dig om. Fastnade lite extra för de två sista bilderna, den med badhytterna och den långa bryggan och vågorna som slår emot land. Härligt friskt ser det ut!

  Gilla

 2. Det måste vara härligt att ha dessa stränder att promenera på. Faller för bilden med kiosken, den ser ut som ett litet indiskt skjul på stranden och så skylten med PLAYA, lite storhetsvansinne.
  Ser att löven sitter kvar och höstfärgerna står vackert mot de ljusa badhytterna, härliga höststrandbilder, men jag känner kylan!

  Gilla

  • ursäkta det fördröjda svaret. Har inte hunnit med bloggen på ett ta och det lär väl bli lite si och så i jul. Ja, det är underbart att gå längs stranden och höra havets brus och känna doften av hav. Det där med playa som det står på kiosken finns likadant när man checkar in på Face Book. Då kommer det upp playa del kämpinge. Någon har roat sig med det.Ja det är ju bara ett litet skjul på stranden som fungerar som glasskiosk på sommaren under badsäsongen. Är så glad att jag både har strand, åkrar och lite tallskog att promenera bland där jag bor. Tack för din kommentar 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.