Sydvästskånska landskap den 3e Januari

Jag tog en härlig promenad i ett solklart härligt väder den 3/1 bland åkrarna och stigarna i samband med riktning ner till stranden. Stranden kommer i nästa inlägg. Tänk vad det kan skilja sig i vårt svenska landskap den här årstiden. Här ser man höstsådden grönska och när solen skiner så här fint kan man nästan tro att det snart är vår. 2017-01-02-mobil-jul-nyar-stranden-037 2017-01-02-mobil-jul-nyar-stranden-018 2017-01-02-mobil-jul-nyar-stranden-020 2017-01-02-mobil-jul-nyar-stranden-022 2017-01-02-mobil-jul-nyar-stranden-023 2017-01-02-mobil-jul-nyar-stranden-029 2017-01-02-mobil-jul-nyar-stranden-030 2017-01-02-mobil-jul-nyar-stranden-033

16 tankar om “Sydvästskånska landskap den 3e Januari

  • Javisst håller med om att det ser ut som vår med den gröna höstsådden. Idag 4 dagar senare har vi fått snöoväder med snöblask och blåst. Det gillar jag inte alls 😦 Men snön blir nog inte liggande så värst länge. En dag eller så……….Bättre det kommer snö som lägger sig och sedan ett fint högtryck med sol. Då är det vackert och härligt.

   Gilla

   • Här blev det mycket snö. De blev lite duktigare att skotta upp snön till CYKLISTER!!!! Men vi som
    Går på trottoaren för vi finna på att få snön i skorna, samt bli trampad till istäcke och slutligen kana runt som Bambi.

    Gilla

  • Tack så hjärtligt 🙂 Vad kul att du gillar bilderna. Man fick vårkänsla den dagen i det fina solskenet. Ja, nog är det skillnad i vårt land. Det ser ungefär likadant ut nu men nu blåser det som tusan så jag vill inte gå ut. Har regnat en del. Var enstaka minusgrad ett par nätter men nu är det plusgrader igen. Vill bara att solen ska titta fram igen och att det slutar blåsa.

   Gilla

   • Jag är ju en vinterälskare och vill ha mycket snö och ganska kallt åtminstone i januari/februari. Men snöslask ogillar jag storligen och det är det vi har just nu, efter blåsten igår.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.