3 tankar om “Handel av olika slag på Sri Lanka

 1. Dessa mängder med frukt och grönsaker, jag minns alla goda fruktsallader! Vad är det han vill sälja på femte bilden? Och skyltdockorna är självklart vita… Gillar din bildserie och fastnar för sjätte bildens intensivt gula skyltning. Undrar vad det är i burkarna.

  Gilla

  • Att skyltdockorna är vita tänkte jag inte på förrän du skrev det. Så van man är. De skulle ju inte haft vita skyltdockor då folket är färgade. Skyltdockorna skulle ju liknat dem. Så knasigt det kan vara.
   Den gula skyltningen är ju speciell med alla burkar. Jag vet inte heller vad det är i burkarna. Jag fick syn på den gula skyltningen och klickade av.
   Just när jag gick där och fotade bilder med folk så tog jag mig inte riktigt tid att kolla allt i detalj. Jag tycker att det är lite pinsamt när jag fotar bland folk och klickar av och skyndar mig därifrån 😀 Burkarnas form får mig att tänka på våra barnmatsburkar 😀 😀 Fast jag inbillar mig att det skulle vara väldigt dyrt att ge burkmatsbarnmat där. Så de burkarna måste vara något annat.
   Han som pekar tror jag pekar på vaniljstänger.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.