På väg till veteranbilsträff i Danmark

För en vecka sedan var vi över i Danmark på veteranbilsträff med gamla volvobilar. Det blev en totalt 25 mils åktur med mannens Amazon 66 års  modell . Vi började med lite foton från det rapsblommande Skåneland hemmavid. Sedan bar det iväg till Helsingborg  där vi skulle ta färjan över i samlad trupp till Helsingör för en heldag i Danmark.

9 tankar om “På väg till veteranbilsträff i Danmark

  • Min mans pärla! Han köpte den för ett par år sedan för att ha något att ”pilla med” när han gick i pension. Vi tog flyget till Sundsvall och körde hem den till Skåne 115 mil. Idag fattar jag inte att vi vågade oss på denna strapats. En helt okänd veteranbil som kunde ha lagt av var som helst under vägen. Hem kom den och min man småpillar och förbättrar allt möjligt som jag inte förstår mig på 😀

   Gilla

 1. Åh, vad fin den är!
  Jag hade en röd Amazon -64 i början av min bilägarkarriär. Jag var alltså 2 år när den tillverkades. 😀 Nu blev jag riktigt nostalgisk.

  Gilla

  • Vad kul att du gillar den! Då blir min man stolt som putsar och filar! Det där med nostalgi så långt tillbaka som egentligen känns som igår blir man lite kluven med . Alltså jag menar att det påminner en om ens nuvarande ålder 😀 Är jag verkligen så gammal 😀 Min man hade en Amazon när vi träffades. Också en röd samma årgång som denna tror jag. Min första bil var en Renault 16.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.