Sett från havet

När vi var ombord på T/S Helene (tidigare inlägg) så såg vi lite byggnader från en annan vinkel än den vi är vana vid att se från land. Vi såg bl.a Turning torso, Barsebäcks nerlagda kärnkraftverk (bakom båten) och vinkraftverken Lillgrund.

Bilderna är inte av världens bästa kvalitet då jag hade väldigt mycket bry med ljuset ute på havet denna dag. Bilderna är också tagna på långt håll. 

 

9 tankar om “Sett från havet

 1. Alla dessa bilder frân havet är verkligen fina och mycket ”talande” för en som mig, som hittills bara men ofta âkt färgor och tâg över Sundet.

  Gilla

  • Tack! Kul att du hittade in här. Vad glad jag blir att mina bilder förmedlade något för dig 🙂Du får gärna kolla in mina 3 tidigare inlägg från denna segeltur. Då får du också se bron på nära håll. Länk tittar du i raden till höger.

   Gilla

   • TACK själv Christina!
    Jo, jag gillar verkligen dina bilder och de förmedlar en hel del till mig, som t.ex.oicksâ The Turning Torso, som jag för ett par âr sedan sâg som ett bra underligt urbanistiskt fenomen i ett omrâde där tillgänglig markyta inte alls kräver liknande skyskrapor… Men kanske är det arkitektens-finansiärernas dröm att kunna fâ bygga upp liknande torn i metropoler som Hong Kong, Shanghai,
    London, New York, e.dyl. Vem vet…?
    I alla händelser uppskattar jag dina bilder, vad du än säger om dâligt ljus e.dyl.ibland, och ska kolla vidare i länken till höger och pâ din blogg i fortsättningen.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.