18 tankar om “10. Dörrar i Lissabon / Portugal

 1. Det var en hel del fina dörrar du hittat. Jag har precis fått strömmen åter, och sett till värmepannan. Jag har eldat i vedspisen, så värmepannan gick bara tills varmvattnet blev varmt. Trevlig fortsättning på kvällen.
  Svante

  Gillad av 1 person

 2. Många gröna dörrar och portar, en med svenska färger, vackra mönster och dekorationer – en fin serie med dörrfoton. Har man en gång lagt märke till dörrar kan man inte låta bli att fota dem.

  Gillad av 1 person

  • Jo, det är nog så att om man börjat lägga märke till och fota dörrar så ser man dem i bara farten. Det är kul när man hittar så många spännande som jag såg i Lissabon. Min man kommenterade hur jag kunde ha fotat så många dörrar! Vi gick ju på samma ställe men tittade väl på olika saker 😀 😀 Vi fotar med var sin kamera när vi reser eller åker någonstans och man kan verkligen se skillnaderna av motiv i våra bilder. Och det är ju kul. Alla uppfattar vi ju olika av vår omgivning.

   Gilla

   • Visst är det kul! Med olikheterna och att hitta motiv som man kan fota på olika orter. Min man kan inte fota, han har familjär tremor, alltså darrhänthet som går i släkten. Därför kommer jag inte heller med på några bilder sen många år tillbaka.

    Gilla

  • Håller med dig att de är underbara, de fina dörrarna 🙂 De ger husen en själ. Ja det var verkligen tacksamt att leta dörrar i Lissabon. Här hemma måste man ju också gå tillbaka till en hel del år gamla byggnader för att hitta specifika dörrar. De moderna går man ju sällan runt och fotar. De är ju ganska lika varandra på husen. Men visst finns det undantag.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.