Såg Vintergäck idag!

Hör och läser om all snö i Sverige som ställer till oreda. Här i sydvästra Skåne har vi inte fått en snöflinga.  Idag såg jag vintergäck. 

14 tankar om “Såg Vintergäck idag!

  • Jag letar vårtecken varje dag nu. Har även sett att krokusbladen håller på att komma upp. Jag har verkligen förstått på allas inlägg ,hur alla verkar att ha en massa , massa snö. Rätt som det är får vi kanske också det. Februari har ju just börjat så det är inte omöjligt.

   Gilla

 1. Vårtecken hos dig – vargavinter hos mig 🙂
  Så härligt att det finns hopp om liv i delar av vårt avlånga land. Här snöar det och snöar lite till, snart tar man sig inte ut i en korsning med bilen – ser ju inget åt sidorna för alla gigantiska snöhögar!

  Gillad av 1 person

  • Ja, det verkar vara stora kontraster från norr till söder. Avundas er inte . Men det kommer kanske hos oss också nu i februari. Vem vet. Brukar vara så ibland. Förra vintern hade grannen fått skotta snö till oss när vi var på semester i slutet av februari.

   Gillad av 1 person

   • Jag bor ju inte ens i norr egentligen men snö har vi fått i stora mängder. Men, det har varit värre vintrar (peppar, peppar och allt det där – ska ju inte ta ut något i förtid) förr så vi klarar nog det här också 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.