3. Stadsmiljö på Kuba

Lägger här in bilder från ett antal städer som vi besökte på Kuba. Eftersom det var ett år sedan vi var där är jag rädd för att jag glömt och blandar ihop städerna, så därför namnger jag dem inte för varje bild. Men dessa städer utöver Havanna var vi i : Cienfuegos, Trinidad och Santa Clara. ( När jag åker på nästa resa så ska jag anteckna efter hand så jag inte glömmer 😀 😀 )

Det kommer senare att bli lite bilder från landsbygden också.

12 tankar om “3. Stadsmiljö på Kuba

  1. Härligt brokiga bilder, förstår att där fanns massor att fotografera! Tjejen med finklänning, är hon något slags skönhetsdrottning? Tänkte bröllop först men ser ingen brudgum. Fastnar för den blå dörren, måste ha funnits massor med sånt vackert. Fjärde bilden nerifrån med den blå bilen och alla dessa färger på husen så att det ser randigt ut, extra plus att gatan svänger, gillar den bilden lite extra. Och de gröna bänkarna på sista bilden…

    Gillad av 1 person

    • Vad glad jag blir 🙂 att du observerat gatan som svänger och att husen ger intryck av randigt. Likaså bänken som jag riktigt medvetet stannade upp för att fota. Dörrar som den blå här samt fönster gillar jag också att leta efter. I mina inlägg från Lissabon fick jag till det med en hel serie av dörrar. Även fönster. Tjejen fick vi också mycket funderingar kring. Tänkte lite som du om bröllop men fick inte ihop det. Funderade också på fotomodell som kanske gjorde reklam för den fina klänningen. Kanske någon examen . Ballongerna på bilarna skulle man ju kunna förknippa med examen. Gåtan förblir olöst men hon väckte i alla fall en hel del uppmärksamhet.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.