4. Ute på landsbygden, Kuba

Här har jag fotat en del bilder när vi åkte runt på Kubanska landsbygden. 

Visst ser väl de här två grisarna på nästa foto lite lustiga ut med sina långa hängande öron och annorlunda tryne? Eller har jag fel? 

14 tankar om “4. Ute på landsbygden, Kuba

 1. Så roligt att få följa med ut på landsbygden också … ganska primitivt, men djuren ser ut att ha det bra! Blå färg verkar populärt … min favoritfärg 🙂 Tack för att vi fått följa med!

  Gillad av 1 person

 2. Bonden bakom plogen med kon/oxen som drar sjunger långsamhetens lov. Meditativ bild, så vackert med färgerna som går igen i bilden: skjortan, växtligheten, taket, luckan. Om jag inte ser fel så är det samma bonde längre ner, där är det palmstammarna som drar blicken till sig. Livet på landet lunkar fram utan brådska, djuren går fritt även på järnvägsspåren. Enkla byggnader och inhägnader, växttak, blå detaljer, även dragdjuren kan vara blå…. Dina bilder berättar mycket om man tar sig tid att titta. Så skönt att komma någonstans där allt inte är precis som överallt annars. Och ja, märkliga grisar.

  Gilla

  • Tack så jättemycket! Vad glad jag blir av din analys 🙂 Du har verkligen tagit dig tid att begrunda och upptäckt lite av varje! Så roligt! Risken med att lägga in många bilder samtidigt är ju att betraktaren kanske missar innehållet i en del bilder. Men du har verkligen inte missat. Tom att hönan och kycklingen går på järnvägsspåret. Du kopplade ihop den bilden med den med traktorn som kör över järnvägsspåret. Och så såg du två bilder med samma man som går på åkern med sina dragare, men med olika innebörd. Palmstammarna tyckte jag det var lite udda ”modell” på och trevliga som inramning. 🙂 Vad kul att jag kunde förmedla lugnet på landet 🙂 Grisarna förblir en gåta.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.