26. Uppträdande och dumplings. Xi’an. Kina

Fortsättning av 14e dagen den 11/4 på vår resa med Lotus Travel https://www.lotustravel.se/resor/kina/stora-kina/

Efter besöket på Terrakottaarmén hann vi med ett besök i en stor butik som sålde dyrbara, fina mattor tillverkade av siden.  Det var fantastiska arbeten.  En matta kunde ta upp till 1,5 år att tillverka. Har ingen bild av detta. Var inte bekväm med att fota där.

Åkte sedan till en fin teatersalong där vi fick massor av olika sorters dumpling och risvin.  Fick sedan se en sång och dansföreställning som handlade om Tangdynastin, år 600 tror jag det var.

Bilder nedan från föreställningen

6 tankar om “26. Uppträdande och dumplings. Xi’an. Kina

  • Ja, det var jättefint och uppträdet var väldigt vackert. Måste faktiskt avslöja att bilderna därifrån inte är fotad med min systemkamera vilken jag lämnade hemma på hotellet. Bilderna är tagna med min lilla kompaktkamera samt mobilen. De kamerorna blir ofta räddningen i sådana situationer 😀 😀 😂😂😂 Inte kul att bära på en stor systemkamera i nöjessammanhang heller.

   Gillad av 1 person

 1. Mycket roligt av olika slag som ni fick vara med om. Men du, uppträde var det nog inte, haha, uppträdande passar bättre, tror jag! Fina bilder, fick man verkligen fota? Jag minns att jag höll på att bli utslängd en gång när jag tog ett foto på en föreställning i St Petersburg.

  Gillad av 1 person

  • Ha, ha ska genast ändra Uppträde till uppträdande. Så lätt det blir fel 😂😂🤣 På denna föreställning fick man konstigt nog fota . Var ju på andra där det inte var tillåtet. Jag hade inte vågat tillåta mig att bli utslängd 😀
   Jo, vi fick verkligen vara med om mycket roligt.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.