På stranden en solig dag i januari.

I går blev det en promenad till stranden.

Det var soligt och kändes som vår i luften. Det verkade som om alla hade hittat ut och dragits till stranden för att njuta av promenad, lek och picknick.  Det syntes vuxna, barn och hundar som alla njöt av det fina vädret.

Det hade blåst upp en hel del tång. Om den ligger kvar till badsäsongen så brukar man köra bort den. Men vid mycket blåst kommer havet ofta in och tar med sig tången ut till havs igen.

En relativt ny restaurang (Strandtugg)  har öppnat precis vid stranden. Tidigare fanns det enbart en glasskiosk och lite fika. Det revs och restaurangen blev byggd. Längre fram i vår har vi tänkt att besöka restaurangen för att äta middag en kväll.

12 tankar om “På stranden en solig dag i januari.

 1. Många fina foton. Äntligen har jag lokaliserat var du bor någonstans. 🙂 Där är fint. Visst är det härligt att ha nära till vatten – året om. Det har jag uppskattat i hela livet och skulle ha svårt för det om jag inte hade den möjligheten. Men att vinterbada lockar inte. Hoppas restaurangen serverar god mat när du kommer dit.
  Trevlig helg

  Gillad av 1 person

  • Det är gud värt att bo så nära havet. Så härligt att gå på stranden året om. Något vinterbad blir det inte tal om för min del .Det får i alla fall bli 18 grader i vattnet. Ja, vi får se vad restaurangen har att erbjuda när vi blir färdiga att gå dit så småningom.
   Önskar också dig en trevlig helg!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.