17. Hotell/Lodge Borinquenresort. Costa Rica

Vi bodde ca 2 nätter på varje lodge mellan förflyttningarna till olika ställen i landet. Alla lodgerna var fina men denna lodge var snäppet lite mer än de andra.

Här bodde vi 2 nätter på Hotell Borinquenresort. Vi hade en ledig dag där och då vi passade på att göra ingenting, strosa runt, ligga vid poolen och bara va.

Vi kom dit med bussen på håliga och bumpiga grusvägar. Helt plötsligt uppenbarade sig långt ute i ingenstans ett stort och fint hotellområde där det fanns allt man kunde önska sig.

Jättefina rum i låga hus, lagunpool, varma små källor att bada i, lerbad, trevliga områden att ströva runt på, bastu uppvärmd av varma källor, rumsservice, fin restaurang med jättegod mat samt spa. De erbjöd även olika aktiviteter ute i naturen.

Här kunde man bara ta det lugnt och njuta mitt i djungeln.

De erbjöd möjligheter till honeymoon och bröllop fast det var ju inte aktuellt i vårt fall. Det hade vi för väldigt många år sedan 😂😂

Bastu som värmdes upp av de heta källorna. Det luktade väldigt mycket svavel.

Små bad med olika temperaturer. De värmdes upp av de varma källorna.

Bröllopspaviljong på bilden nedan.

17 tankar om “17. Hotell/Lodge Borinquenresort. Costa Rica

  • Jo, sådana husdjur kunde man ju haft hemma i trädgården 😂🤣 De hade kanske gillat att bli klappade. Jag vågade inte ens försöka. Kom inte ens på tanken. Fulsnygga djur😄 Det där med hamburgare är så typiskt när man varit och ätit den inhemska maten och blivit lite trött på den. Hamburgare är ju då ett säkert kort 😀 Nästa kväll gick vi dock till den fina restaurangen och åt underbart goda pastarätter (också ett säkert kort 😂kom jag på nu). Vi provade inte de varma baden. Vi hade ju innan igen badat i stora varma källor på en stor anläggning och jag tyckte att det var för varmt. Det räckte mer än väl med den varma vanliga poolen.
   Det var ingen trängsel alls på något av de boenden vi bodde på mer än det sista på 5 dagar efter rundresan nere i Tambor vid stilla havskusten . Det var skönt, men vi undrade lite över hur de kunde få de stora anläggningarna att gå ihop ekonomiskt.

   Gillad av 2 personer

  • Ja, lite paradis kan jag nog hålla med om. Det var bara att njuta av lugnet. Och standarden på boendet var ju riktigt bra. De andra lodgerna som vi bodde på under rundresan var också bra men detta var helt klart lite extra. Och så hann vi ju njuta där, då vi hade en välbehövlig ledig dag. De andra boendena hann vi ju nästan bara precis sova på.

   Gillad av 1 person

 1. I really like your blog. A pleasure to come stroll on your pages. A great discovery and a very interesting blog. I will come back to visit you. Do not hesitate to visit my universe. See you soon.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.