24. Ett skepp kommer lastat. Costa Rica

Vid detta tillfälle har vi gjort klart den spännande rundresan och åker ner från bergen mot Nicoyahalvön. Vi åker med båt tvärs över bukten (för att slippa köra runt en lång färd)  mot stillahavskusten och Tambor. Där bor vi sedan i 5 dagar vid stranden för avkoppling och sol och bad.  Det kommer fler bilder därifrån i senare inlägg från stranden, poolen samt lite djur, papegojor mm.

På färjan lastades ombord vår buss samt en hel del bilar samt lastbilar med olika sorters last. De stod på vänt lite här och där före de fick köra ombord. Ute på havet kom fiskebåtar och olika fåglar flög omkring. Där flög en hel del pelikaner.

Här kommer en serie från båtresan.

11 tankar om “24. Ett skepp kommer lastat. Costa Rica

  • Jag förstår verkligen inte varför jag nördade in på lastbilar. Var nog för att man kunde se lasten och de inte såg ut som hemma. Blev ju i vart fall en liten serie. Pelikanerna var ju trevligare där de flög lite varstans.Men de var betydligt svårare att fånga. Här hade jag verkligen behövt ett bättre zoomobjektiv. Funderar fortfarande på ny kamera men inte funderat färdigt ännu. Skickat frågor i mail till Scandinavian foto som jag väntar svar på. Den flygande pelikanen har jag beskurit och ljusat upp för att det skulle bli en bättre bild här på bloggen. Så nu har den ju tappat sin kvalitet och går inte att göra posters eller canvas tryck i uppförstoring av den. Jag kan verkligen inget om photoshoppande. Har ett program för det men använder det sällan. Kan för lite.

   Gilla

   • Du beskar pelikanbilden väldigt fint. Och fångade också i rätt ögonblick. I både 2 fallen. Du kunde göra en liten serie av 3 bilder 2 pelikan ihop med kolibrin.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.