25. Vid stranden i Tambor. Costa Rica

Då har vi nått  Stillahavskusten och vårt hotell Barceló Tambor. Där hade vi 4 övernattningar. Tiden var avsatt för sol och bad och att för ta det lugnt efter den spännande rundresan.

Det sprang omkring nästan tama ekorrar på hotellet som gärna lät sig matas med en godbit. Där fanns också stora leguaner som gick omkring lite här och där.

Vissa bilder har jag tagit med mobilen då jag inte alltid bar med mig systemkameran på hotellområdet.

Nästa inlägg blir på Papegojorna på stranden och också det sista inlägget från resan.

Den två första bilderna i denna serie har jag fuskat med och hämtat från hotellets egen sida (som jag också länkat till)  där man ser hotellet och stranden från luften. Därefter kommer mina egna bilder.

https://www.barcelo.com/en-us/barcelo-tambor/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=my_business&utm_content=h96

9 tankar om “25. Vid stranden i Tambor. Costa Rica

  • Tack! Kul att du gillade bilderna 🙂 Jo det var verkligen en väldigt upplevelserik resa. Nu lär det ju dröja innan det kan bli några långväga resor. Vi är glada för det vi hann uppleva och att vi hann hem i tid. Slog på 1-2 dagar innan allt började stängas ner.

   Gillad av 1 person

  • Det var väldigt mysigt när man satte sig i poolrestaurangen och ekorrarna kom. Men alla gillade inte det så de viftade bort dem. Leguanerna var fina där de traskade fram lite här och där. Nu när man vet att världen är stängd så kan man ju verkligen längta tillbaka. Fotona håller ju minnet vid liv.
   Lär ju säkert dröja innan läget är helt normaliserat och man kan resa igen.

   Men Sverige har också mycket fint att bjuda på. Vi har Småland bokad 2 ggr på olika ställen i Sommar. Men lustigt för det bokade vi i Januari, före vi visste om Coronan och stängda gränser. Och den rekommenderade tidsgränsen för avstånd , den kommer vi att hålla.

   Lovade dig att berätta om jag köpte en ny kamera. Jo det blev en Sony Cybershot DSC-RX10 IV. Brännvidd motsvarande 24-600 mm Den kom igår. Idag ska jag försöka starta upp den enligt konstens alla regler och sedan lära mig den. Usch vad jag avskyr bruksanvisningar. Hoppas jag så småningom kommer att göra den rättvisa och hittar alla finesser på den..

   Gillad av 2 personer

   • Spännande båda med inlandsresan och den nya kameran. Hoppas att du blir nöjd med båda.
    Jag är inte heller för mycket att klappa vilda djur. Och det jag såg i Tv idag om de marknader som finns i Sydostasien med alla vilda djur från fladdermus och igelkott, råttor med mera som säljs som mat. Och enligt mannen som var där vi får räkna med flera pandemier i framtiden på grund av dem djuren. 😲

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.